Programma

Aankomst donderdag 21 mei 2020 namiddag  of vroege avond.

Degene die met de tent of caravan komt kan zijn/haar onderkomen opzetten op camping  Rüttehof in Rickenbach. Desgewenst is er elektra, je plaats is gereserveerd!

De anderen die in huis Fridolin, ook in Rickenbach, logeren:
Huis Fridolin is eigenlijk een jeugdherberg, verwacht geen 3 sterren hotel. Als je kunt neem dan een hoeslaken en een groot kussensloop alsmede dekbedovertrek mee. Er zijn in het huis dekens en kussens aanwezig.  

Donderdagnamiddag 21 Mei – de verjaardag van Rense
We verwelkomen jullie met een glaasje in huis Fridolin. Hier maken we ook een eenvoudige avondmaaltijd klaar (spaghetti)  Er wordt daarbij rekening met de vegetariërs  gehouden. In huis Fridolin is ruimte genoeg om de avond gezellig met elkaar door te brengen.

Vrijdag  22 mei – de verjaardag van Maarten-

Wij zetten het ontbijt klaar – in huis Fridolin- en je kunt dat zelf regelen, desgewenst  kun je  ook de lunch meenemen. Het eerste  gedeelte van de vrijdag kun je zelf invullen, uitslapen, wandeling maken, museum bezoek of het zweefvliegveld bekijken of wat je ook maar wilt.

Om ca.  16.30 uur verzamelen we ons  in de grote zaal van huis Fridolin voor een glaasje als opmaat voor het feest. Dan het feest, als je iets zou willen doen (stukje of iets dergelijks), graag, even melden bij Joris.

Zaterdagmorgen 23 Mei – de verjaardag van Ingrid
Er is een ontbijt/lunch net als vrijdag. We zouden hulp kunnen gebruiken bij de opruimen/ resp. afbouwen. We willen dan graag zaterdagnamiddag een afscheidsborrel  schenken. Zaterdagavond maken we of de resten op van vrijdag of je kunt uit eten gaan in het Fliegerklause (een restaurant op het vliegveld) waar goed en niet duur eten geserveerd wordt. 

Zondag 24 Mei
We zorgen voor het ontbijt ’s zondags. Vanzelfsprekend gaat niet iedereen op hetzelfde moment weer naar huis daar dit  mede  afhankelijk is  van je vervoer, maar we nemen aan dat jullie  uiterlijk zondag in de loop van de dag  vertrekken.