Reis informatie

Het feest wordt gehouden in Zuid Duitsland (Zwarte Woud) in het plaatsje Rüttehof. Rüttehof ligt niet ver van de Zwitserse grens en is bereikbaar op drie manieren (afgezien van lopen & fietsen).
Per Auto: (reistijd zonder files 8 uur)
Vanaf Utrecht:
Neem de A12, A3, A67, A5 en de A98 naar de B317 in Lörrach, Deutschland. Neem afrit 5-“ Lörrach-Mitte“ vanaf de A98.
Ga verder op de B317 richting Schopfheim en dan via de B518 naar Wehr. Vanaf daar gaat het de berg omhoog naar „Rickenbach/Bergalingen“ (L155) in het midden van de berg naar links richting „Rüttehof / Herrischried“ (K6535) in Rüttehof aangekomen is links het Freizeitheim en rechts de camping Rüttehof 

Tip: Voor je GPS geef je als adres: straat: Rüttehof 5; plaats: Rickenbach in

Per Trein: (reistijd ca. 6 uur).
Let op, er zijn twee stations in Basel: een Zwitsers (Basel SBB) en een Duits station (Basel Badischer Bahnhof). Kosten zijn ca € 80,- p.p retour
Vanaf Utrecht:
Neem de ICE naar Basel Bad BF (het Duitse station). Hier overstappen en de trein naar Singen (Hohentwiel) (IRE = snellere trein) of naar Waldshut (RB = stoptrein) nemen en uitstappen in Bad Säckingen. Hier komen we je halen! 

Per vliegtuig: (reistijd 4 uur)
Neem het vliegtuig vanaf bijvoorbeeld Amsterdam, naar Basel (AMS – BSL). Zowel KLM als ook EasyJet vliegen op Basel. Bij vroeg boeken zijn de kosten ca. € 99,- p.p retour).

Op het vliegveld van Basel neem je de Zwitserse uitgang (niet de Franse) en met bus 50 naar Basel, kom je op het Station Bahnhof SBB. Hier neem je de trein naar Basel Bad BF. Hier dan overstappen en de trein naar Singen (Hohentwiel) (IRE = snellere trein) of naar Waldshut (RB = stoptrein) nemen en uitstappen in Bad Säckingen. Hier komen we je halen! 

Neem ruim van te voren contact met ons op, zodat we eventuele ophaal mogelijkheden kunnen regelen!